Meld je nu aan voor onze gratis nieuwsbrief. Wij houden je dan maandelijks via e-mail op de hoogte van nieuwe producten en speciale aanbiedingen. Afmelden voor de nieuwsbrief kan op elk gewenst moment.
Onder alle ontvangers wordt maandelijks een dvd t.w.v. 14,95 verloot!

VUL HIERONDER JE E-MAILADRES IN!

10% korting op bestellingen van meer dan 45 euro!
Als u een bestelling plaatst bij DiscountDVD.nl met een bestelbedrag van meer dan 45 euro ontvangt u van ons 10% kassakorting. De korting wordt automatisch op het bedrag exclusief verzendkosten in mindering gebracht, u hoeft hier helemaal niets voor te doen! Op het overzicht dat u ziet na een bestelling ziet u tevens de korting die u heeft ontvangen.

Win een gratis dvd ter waarde van maar liefst 14,95 euro!
Als u zich inschrijft voor het ontvangen van onze nieuwsbrief waarmee wij u op de hoogte houden van de aanbiedingen en nieuwste titels maakt u elke maand kans op een dvd ter waarde van 14,95 euro. Onder alle klanten die zijn ingeschreven voor onze nieuwsbrief wordt maandelijks een dvd verloot. U maakt elke maand weer kans op een dvd. De winnaar wordt vermeld in de nieuwsbrief. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd. Inschrijven kan links onderaan deze pagina!

Maandaanbieding
DiscountDVD.nl heeft elke maand een dvd die wordt verkocht als maandaanbieding. Deze dvd wordt verkocht met een korting die kan oplopen tot wel 40%. Kijk dus elke maand even op onze site voor deze speciale aanbieding! Ga naar de maandaanbieding.

Stuntprijzen
Een aantal dvd's worden aangeboden tegen absolute bodemprijzen. Het assortiment veranderd regelmatig dus kom regelmatig even kijken op de site! Ga naar de stuntprijzen.

 

DiscountDVD.nl 2003 Bedrijfsinformatie Voorwaarden